PUBLICITAT

Més de 700 ?bikers' en la Maxiavalanche Europ Cup

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto:

La Maxiavalanche Europ Cup de Vallnord arriba un any més a l'estació andorrana amb més de 700 participants. Avui hi haurà sessions d'entrenaments lliures, mentre que la competició s'iniciarà dissabte per acabar diumenge. Entre els bikers inscrits hi haurà representació andorrana, com la del corredor de l'Sprint Club Andorra, Dani Lechado, o la de Roger González, del Bike Patrol de Vallnord Bike Park.

Tots els participants hauran de descendir per un circuit de més de 1.500 metres de desnivell. La sortida tindrà lloc al pic del Cubil (2.833 metres) amb arribada al poble de la Massana (1.300 metres). La jornada de demà es reserva per a les classificatòries. Els 100 millors pilots competiran diumenge a la final de la Maxiavalanche Europ Cup, els 150 següents, a la Maxi Challenger, i la resta, a la Maxi Amateur. També hi ha una categoria especial per a les noies, la Maxi Ladies.

El gran favorit, el guanyador de la darrera edició, és Frank Parolin (Giant Vertical Bike), tot i que tindrà ben prop els germans Jordan (Giant Vertical Bike) i Bryan Regnier (CG Brigade), quart i cinquè, respectivament, a la classificació general de l'Europ Cup 2011. Quant als riders espanyols, cal destacar l'absència del líder Tomas Misser. No obstant això, la jove promesa de l'equip Trek, Lluís Dols Casanova, lluitarà pel títol. També hi assistiran el líder del Campionat Nacional d'enduro en categoria màster 30, Jacobo Santana (Mondraker-Marzocchi), i Iago Garay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT