PUBLICITAT

La capital ajusta el pressupost de la propera Fira d'Andorra la Vella

  • El traspàs de certes tasques al personal del Comú asseguren un estalvi de 20.000 €
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visitants, a la Fira d'Andorra la Vella. Foto: TONY LARA

La situació pressupostària de la corporació de la capital ha obligat a l'ens a aplicar mesures d'estalvi a un dels esdeveniments punters de la parròquia, la Fira d'Andorra la Vella. D'aquesta manera, i seguint amb els ajustaments de pressupostos aplicats a les diferents conselleries del Comú, la propera edició de la fira presenta certes diferències de logística respecte l'anterior edició. No obstant això, les mesures aplicades no han de variar el desenvolupament habitual de l'esdeveniment, segons va explicar la cònsol, Rosa Ferrer.

L'estalvi previst amb relació l'any passat és "de 20.000 euros", va explicar la cònsol. Entre altres aspectes, s'ha rebaixat el preu del concurs públic que s'obre cada any a empreses que gestiona la carpa, ubicada a l'aparcament del Parc Central. Per exemple, s'ha suprimit la moqueta vermella tradicional i s'aprofitarà la decoració floral del Comú a l'hora de decorar els interiors.

D'altra banda, la vigilància canviarà de responsables i passarà a estar gestionada per unitats de Circulació, Custòdia i Vigilància d'edificis comunals, va informar la cònsol. És a dir, fins ara es contractava una empresa de seguretat externa, i ara aquesta tasca la farà personal del Comú.

També serà responsabilitat de treballadors de la corporació comunal el manteniment de la vela i la seva instal.lació. "En fer-ho nosaltres reduïm el temps d'instal.lació de la vela, fet que fa que l'aparcament estigui més temps obert i tinguem més ingressos en aquest sentit", va explicar Ferrer.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT