PUBLICITAT

L'Open Internacional supera el seu rècord amb 304 participants

  • La cita arriba a la 12a edició amb un salt quantitatiu important
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavier Herver. Foto: TONY LARA

La 12a edició de l'Open Internacional de karate que es disputarà al Prat Gran d'Escaldes-Engordany el pròxim cap de setmana ha batut tots els rècords abans de començar. Després d'una dècada inicial amb menys de 100 participants, i després de donar un salt en l'edició anterior amb 175 inscrits, aquest any el rècord deixa curtes aquestes xifres ja que el nombre de karateques s'amplia a 304. «I l'any vinent, a veure si arribem als 400», va dir ahir durant la presentació oficial Xavier Herver, organitzador de la competició. Molts lluitadors, i també de molt nivell.

El gruix de competidors vindrà d'Espanya, que aportarà 204, mentre que Andorra en tindrà 55 que arribaran dels clubs de tot el país, des del Fudo-Shin fins el Shotokan d'Encamp. Qui no estarà serà la karateca Tània Ribeiro, que casualment durant el dissabte, quan competeixen els séniors, tindrà exàmens i ja ha informat els organitzadors de la seva impossibilitat.

En tot cas, hi haurà noms de nivell com el de Nuno Moreira, l'actual campió de l'Open, que a més va ser el primer en inscriure's quan es va obrir el termini a l'hivern, i d'altres com Pepe Carbonell, campió d'Espanya i d'Europa. En total, hi seran representats 11 països, i de llocs tan allunyats com Rússia, Israel, Algèria, Índia, Nigèria o Alemanya.

DISSABTE I DIUMENGE / La competició serà tant en kata per equips com individual, i en kumite. Per la jornada de dissabte, maratoniana i que durarà fins passades les 21.30, entraran en acció les categories de cadet en amunt, això és júniors, sub-21, séniors... Les finals per les medalles seran a la tarda.

Diumenge serà el torn pels més menuts, amb sessió continua des de primera hora del matí fins a les 15.00 aproximadament, per veure en acció el futur d'aquest esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT