PUBLICITAT

Treball específic per a Farfan

  • El jugador serà al campus Global Tech, fa sessions individualitzades al Principat i acudirà el dia 17 a l'ABP
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Albert Farfan és la gran alternativa de la base andorrana en l'actualitat, i el BC River Andorra vol que el jove jugador sumi cada any una mica més. Per això, aquest estiu és important per la seva evolució, després d'una temporada que si bé ha tingut molt pocs minuts amb el primer equip en la LEB Plata, sí que ha estat en la dinàmica habitual d'entrenaments i això ha fet augmentar el seu potencial. El club treballa en tot això, i ja ha aconseguit que la pròxima setmana el jugador participi en el Global Tech Camp, un selectiu campus que visita cada anys el Pas de la Casa i que està dirigit a promeses del bàsquet, menors de 21 anys, que ja ocupen les categories inferiors dels grans clubs espanyols i que aspiren a donar el salt definitiu a l'elit.

Manel Bosch, exjugador de bàsquet professional i director del Global Tech Camp, va anunciar ahir la incorporació de Farfan al programa de doble sessions d'entrenaments i planificació individualitzada que ofereixen del 25 de juny a l'1 de juliol. «Va ser una petició del River Andorra, tenen molt interès en la seva canalla», va manifestar Bosch durant la presentació a Andbank.

LA VALORACIÓ DEL RIVER I LA FAB / «Pensem que Farfan és el jugador amb més projecció dels que tenim, volem que a l'estiu entreni i que comenci a competir amb gent de molt nivell», va manifestar ahir Francesc Solana, director general del River Andorra. En una línia semblant es va mostrar el seleccionador nacional de bàsquet, Jaume Tomàs: «Aquests campus són espectaculars, d'altíssim nivell, i no hi pot accedir qualsevol. Això és una oportunitat que no es pot deixar passar, ni pel Farfan ni per ningú». Tomàs considera que la marxa de Farfan dels entrenaments de la selecció no és un problema perquè les nocions tàctiques ja estan treballades, i ara es tracta de la millora física, cosa que amb les sessions que farà al Global Tech ja seran superiors a les que faria amb el combinat nacional.

FARFAN, TAMBÉ AL CAMPUS ABP DE MADRID / La intenció del River de polir a la seva jove promesa és tan ferma que la cosa no es queda en el Global Tech. Porta setmanes entrenant en sessions individuals a càrrec de Xavi Luque i el 17 de juliol marxarà a Madrid per participar al Campus ABP (Associació de Basquetbolistes Professionals). A més, la intenció és que la vinculació i implicació amb la selecció sigui màxima.

PEÑARROYA JA TÉ NOTÍCIES DEL RIVER / El director general del River, Francesc Solana, ja s'ha posat en contacte amb el tècnic Joan Peñarroya per exposar-li la intenció del club de comptar amb ell per la pròxima temporada a LEB Or. La resposta del manresà arribarà una vegada sobre la taula hi hagi la proposta econòmica que encara està per concretar, cosa que, segons fonts del club, se sabrà en breu.

El futur de Peñarroya també condicionarà el del segon entrenador. Fins ara ha estat Xavi Luque, i la continuïtat d'aquest està en mans del primer entrenador que arribi, sigui Peñarroya o un altre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT