PUBLICITAT

Hinds deixa el VPC però McKendry continuarà

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El VPC Andorra va rebre ahir resposta dels dos jugadors australians que tenia fins aquesta temporada a les seves files. Com ja esperava l'entitat andorrana, finalment Adam Hinds abandona la disciplina del club, mentre que Alex McKendry ha decidit continuar vinculat a Andorra una temporada més. Amb aquesta situació, la entitat que presideix Tomas Ginesta considera l'opció d'incorporar un jugador estranger, i si bé ha mirat cap a França sense èxit, els ulls estan posats, gràcies als contactes, novament a Austràlia.

Adam Hinds, un jugador que ha destacat els dos anys que ha estat a les ordres de Michael Broad pel seu potencial físic, deixa el VPC per fitxar per l'equip d'Edimburg (Escòcia), amb una estructura professional, que és el que l'australià estava buscant. El VPC Andorra, que a través d'un comunicat va voler agrair ahir el treball fet pel jugador els dos darrers anys, sí que comptarà, per contra, amb l'altra australià, Alex McKendry, que ha decidit Andorra.

Amb tot, el club considera que, quedant un lloc lliure, segons va informar ahir l'entitat, «estudiarem la possibilitat de portar un nou jugador d'Austràlia ja que continua sent una de les opcions més fàcils després d'haver sondejat el mercat francès i que cap jugador proper geogràficament estigui interessat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT