PUBLICITAT

El MW organitza una visita nocturna en clau d'humor

  • El grup Quelcom descobrirà als visitants els orígens de l'electricitat
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Tres membres del grup d'humor Quelcom. Foto: FEDA

El Museu de l'Electricitat obrirà les seves portes divendres vinent, dia 22, a les deu de la nit, per oferir, per primera vegada, una visita guiada en clau d'humor protagonitzada pel el grup Quelcom. El mestre de cerimònies serà Jaume Fardi, que acompanyat d'un majordom i una senyora de fer feines, s'encarregarà de fer un tour nocturn pel museu i explicar a través d'una història els orígens de l'electricitat.

Des de la parapública van assenyalar en un comunicat que la visita, a banda de tenir una voluntat didàctica, també vol servir per apropar les instal·lacions als ciutadans perquè les coneguin d'una manera diferent a l'habitual. El tour serà d'entrada gratuïta i d'una durada d'entre 45 minuts i una hora. Durant aquesta visita protagonitzada pel grup d'humor Quelcom també es projectarà el film Andorra la república más pequeña del mundo. La pel·lícula s'emetrà entremig de la visita, i al final de l'acte els participants podran entrar a la sala d'experiments didàctics per fer diverses proves amb la llum.

De moment, el Museu de l'Electricitat ha organitzat una sola visita, on hi podran participar un màxim de 50 persones, pel que es recomana reservar plaça al telèfon 739 111 o per correu electrònic [email protected]. Si la iniciativa té una bona rebuda, no es descarta repetir l'experiència en properes ocasions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT