PUBLICITAT

Contactes governamentals i empresarials amb Hongria

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El síndic general guia l'ambaixadora hongaresa en la visita a l'edifici del Consell General, ahir. Foto: EDUARD COMELLAS

El síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica general, Mònica Bonell, van rebre ahir la visita de l'ambaixadora d'Hongria a Andorra, Edit Bucsi-Szabó. Durant la trobada es va parlar sobre diversos aspectes de l'actualitat política. La reunió també va servir perquè l'ambaixadora confirmés el suport d'Hongria a les relacions que Andorra vagi construint amb la Unió Europea. Hongria va ocupar la presidència del Consell Europeu durant el primer semestre de 2011.

TROBADA EMPRESARIAL / D'altra banda, una delegació hongaresa va visitar, ahir al matí, els representants de la Petita i Mitjana Empresa. El cònsol d'afers comercials i econòmics d'Hongria a Barcelona, György Erdós, i la consellera d'afers comercials i econòmics d'Hongria a Madrid, Gabriella Hajas, es van reunir amb els vocals de la PIME, Jose Sobrevias i Andreu Iserte i amb el membre de la PIME Claude Benet. La delegació hongaresa va aprofitar la visita de l'ambaixadora d'Hongria a Espanya al Govern i el Consell General, per establir relacions també amb petits i mitjans empresaris andorrans, segons va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT