PUBLICITAT

Les grans estrelles se citen al Nike Camp Andbank

  • Thiago, Cuenca o Romeu en futbol; Llull, Navarro i Sada en bàsquet
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Thiago, durant la seva estada de l'any passat al Camp del Consell Foto: ÀLEX LARA

El Nike Camp Andbank Andorra viu de les estrelles que hi acudeixen, i aquest any algunes s'han fet esperar, amb la qual cosa les inscripcions han anat més lentes del que és habitual. Amb tot, es rondarà novament el miler de participants, perquè novament, com també era d'esperar, les estrelles han respost a la crida de la marca que els patrocina, fent miracles en les agendes esportives que aquest any inclouen Eurocopa de futbol, Jocs Olímpics i, com no, períodes de vacances de les estrelles.

No seran pocs, amb tot, els cracks del bàsquet i el futbol que vindran a Andorra en els dos torns previstos per cada esport –24 de juny al 7 de juliol en bàsquet, 1 al 14 de juliol en futbol–, perquè ja han confirmat la seva presència els jugadors de futbol del FC Barcelona Thiago Alcántara, Isaac Cuenca i Sergi Roberto; del Chelsea, Oriol Romeu; i del RCD Espanyol, Álvaro Vázquez. En bàsquet, Juan Carlos Navarro, Víctor Sada i Xavi Rabaseda seran els jugadors blaugranes que hi assistiran, però també visitarà el Nike Camp Andbank Víctor Claver (Valencia Bàsquet) i Sergi Llull (Real Madrid).

Les instal·lacions on es realitzaran les activitats seran el Camp del Consell, l'Estadi Comunal, el camp d'Aixovall i el d'Ordino –aquí precisament és farà el Nike Camp Pro, un campus de tecnificació per a nois de 16 a 18 anys– , mentre que en bàsquet s'utilitzarà el pavelló Joan Alay, i mentre s'acaba de reconstruir el parquet, el Poliesportiu d'Andorra. La col·laboració entre Andorra i el Nike Camp és total, i precisament aquests dies es tanquen acords per continuar amb aquesta línia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT