PUBLICITAT

Bronze per a Jessica Rovira als Mundials francòfons

  • La competició es va disputar el passat cap de setmana a Costa d'Ivori
EL PERIÒDIC
ABIDJAN

Periodic
Jessica Rovira, amb la medalla que també va assolir fa tres anys a Lille Foto: EL PERIÒDIC

Jessica Rovira, del Taekwondo Club Andorra, va aconseguir el passat cap de setmana la medalla de bronze en la categoria de 49kg dels Mundials francòfons disputats a Costa d'Ivori, repetint així idèntic resultat que fa tres temporades en la mateixa competició que es va disputar a Lille (França). També hi va participar Carles Moreno en -80kg, tot i que sense superar el primer combat.

A Abidjan, Rovira va superar tres eliminatòries per assolir la medalla de bronze, segons van informar ahir des de la federació andorrana. En el primer combat, davant de la representant de Txad, va haver de lluitar moltíssim per desfer-se de la seva rival, tot i ser un duel de domini de l'andorrana. En el primer assalt, Rovira ja guanyava 4-2, però en el segon va rebre un cop al genoll i es va veure obligada a baixar la intensitat fins empatar 9-9. En el tercer assalt, Rovira va tancar la classificació per a quarts de final en vèncer 15-13.

En quarts de final, contra una lluitadora de Mònaco, Rovira va començar malament al darrera en el marcador, primer amb un 4-1 en el primer assalt que es va allargar fins un 10-4 en el segon. En el tercer va arribar la seva reacció i va empatar de forma brillant 12-12. Així, forçant el quart assalt amb punt d'or, l'andorrana va sumar primer i es va classificar per les semifinals. Amb el bronze assegurat, l'andorrana va sortir amb mentalitat guanyadora, però la rival francesa va colpejar el genoll lesionat de Rovira i aquesta es va veure obligada a retirar-se.

La pròxima edició dels Mundials francòfons serà a Niça.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT