PUBLICITAT

Aparcament gratuït per incentivar el comerç de la part alta d'Escaldes

  • Des d'aquest dilluns els clients dels 90 establiments de la  zona alta de la parròquia es poden beneficiar de mitja hora gratis addicional a l'aparcament de la plaça de l'Església

18062012_molne

El conseller de Turisme i Administració d'Escaldes-Engordany, Eduard Molné, col·locant el cartell informatiu de la campanya. Foto: ANA / N.M
El conseller de Turisme i Administració del Comú d'Escaldes-Engordany, Eduard Molné, ha presentat, aquest dilluns la nova iniciativa engegada per reactivar el comerç de la part alta de la parròquia. Des d'aquest mateix dilluns els clients de 90 establiments d'aquesta zona es poden beneficiar de mitja hora gratis addicional a l'aparcament de la plaça de l'Església. Per gaudir d'aquest avantatge s'ha de presentar un tiquet per una venda superior a deu euros a l'oficina de turisme del davant de l'aparcament. Aquesta és una mesura provisional, que durarà en principi fins a finals d'any, però que si funciona bé es podria tornar a engegar.
A banda de la mitja hora d'aparcament gratuït per a tothom a tots els aparcaments de la parròquia d'Escaldes-Engordany, a partir d'aquest mateix dilluns, els clients de la part alta de la parròquia disposaran de mitja hora més a l'aparcament de la plaça de l'Església. Segons ha indicat el conseller de Turisme i Administració, Eduard Molné, aquesta mesura s'aplica només en aquesta zona perquè és la que necessita més esforç de reactivació en aquests moments. 

Hi ha hagut 90 establiments que s'han afegit a la iniciativa, gairebé tots els de la zona, i s'han donat adhesius perquè els comerços els enganxin a les portes i així els clients sàpiguen que poden gaudir d'aquest avantatge. Els tiquets de mitja hora gratuïta d'aparcament no són acumulables, així que el màxim de temps gratuït és una hora (la mitja que hi ha per tothom i la mitja addicional per als clients'. Segons Molné, això és suficient per als clients d'aquesta zona i perquè es quedin per aquests comerços i no més enllà.

Aquesta mesura s'engega juntament amb d'altres per reactivar aquesta zona. De fet, el conseller ha indicat que aviat es comptarà amb les visites guiades, diürnes i nocturnes, a la part alta de la parròquia i a Engolasters. A més, aviat es comptarà amb el punt d'informació de la parròquia al centre comercial Illa Carlemany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT