PUBLICITAT

Inici esperançador i «amb bon peu» de la temporada d'estiu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una parella passeja tot mirant aparadors de comerços, aquest cap de setmana passat. Foto: TONY LARA

Les rebaixes i el tret de sortida a les activitats estivals de Vallnord han marcat l'inici d'aquesta temporada d'estiu. Els resultats són esperançadors, doncs «hi ha hagut força moviment de gent pels carrers», segons la presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants (FACA), Susagna Venable, i també Vallnord va registrar una afluència major que no pas el mateix cap de setmana de l'any passat, i això és sinònim de que s'ha començat «amb molt bon peu», tal com va remarcar el director general de l'estació, Martí Rafel.

Tot i no disposar de les dades exactes, Rafel va assegurar que «hem tingut bastants més visitants» que no pas a l'inici de la temporada estival anterior, un augment que el director de Vallnord va explicar pel bon temps que va marcar el cap de setmana i per la celebració del Trofeu Desman, que va animar l'ambient.

Pel que fa al comerç, Venable va reconèixer a l'ANA que «les vendes no han estat fantàstiques», però el fet que hi hagués moviment de gent al carrer porta a una valoració positiva del cap de setmana. Els descomptes d'entre el 30% i el 50% i el bon temps van animar el públic a sortir de compres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT