PUBLICITAT

El Llevant venç el Pyrénées IWC al Barcelona en la tanda de penals

  • El temps reglamentari acaba 0-0, mentre que en la lluita per ser tercer guanya la Real
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El xoc entre catalanes i valencianes es va haver de decidir pels penals Foto: TONY LARA

La igualtat entre el FC Barcelona i el Llevant UD es va haver de trencar en la tanda de penals, amb emoció fins al final després que en el temps reglamentari del partit pel títol de la Pyrénées International Women's Cup, els dos equips empatessin a zero gols. L'equip valencià va obtenir aquí la victòria, després de dos dies de competició en que el millor del futbol femení del món s'ha donat cita al Camp del Consell d'Andorra la Vella. La Real Sociedad va ser tercer en derrotar el Toulouse per 1-0.

Els registres del dia anterior, quan el Barça i el Llevant es van classificar per a la final després de vèncer els dos partits que van disputar en els seus respectius grups, deixaven clar que les dues entitats eren les més fortes. Sis punts per cadascú, tot i que els triomfs del Barcelona van ser més contundents (5-0 i 4-1, pels dos 1-0 que van assolir les valencianes). Però el partit definitiu va ser un xoc de trens en què cap dels dos equips va poder trencar el marcador inicial. Així, al final la tanda de penals va haver de completar el cartell definitiu del torneig 2012, amb Llevant estrenant-se en aquesta competició que abans havien vençut el Montpellier en 2009 i 2010, el Rayo Vallecano en 2008 i el RCD Espanyol en 2006 i 2007. En 2011 no hi va haver competició.

En la lluita per la tercera posició, abans de la final van jugar la Real Sociedad i el Toulouse, amb victòria de l'equip basc per la mínima amb gol d'Idoia Agirre.

ELS PREMIS / La màxima golejadora –premi Pyrénées– va ser Olga Garcia (Barça), la millor portera –premi Cadena Pirenaica– va estar Sandra Paños, del Llevant, mentre que el guardó a la millor jugadora –premi RTVA– va recaure en la francesa del Toulouse, Chatelin Delphine. A l'entrega de trofeus hi va haver representació del Govern, d'Andorra Turisme i de Pyrénées Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT