PUBLICITAT

Vinyes treu el seu millor nivell a Ourense amb la 6a plaça scratx

  • A l'Empordà, Bercianos comença el seu «procès d'adaptació»: 11è scratx
EL PERIÒDIC
OURENSE / LA BISBAL D?EMPORDÀ

Periodic
Vinyes enlaira el seu Suzuki Swift, al Ral·li d'Ourense Foto: EL PERIÒDIC

Joan Vinyes i Jordi Mercader van arrodonir una altra brillant actuació al volant del Suzuki Swift S1600 de l'equip Suzuki Motorsport en el 45è Ral·li Ourense. Vinyes va completar la competició en la 6a posició absoluta, a més de dominar de manera clara la categoria de dues rodes motrius (2RM) de principi a fi.

La carrera va estar marcada per la pluja, que va provocar la lluita en la conducció. Vinyes: «No hi ha dubte que quan els ral·lis es compliquen, sobretot pel temps, la potència dels cotxes no és tan decisiva i les nostres opcions d'èxit augmenten, encara que també patim molt».

Per altra part, Àlex Bercianos va tornar a sentir-se pilot en al 27è Ral·li Empordà, Al costat de Marc Sauleda al Citroën C2 R2 de l'equip CV Esport, el pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) va aconseguir situar-se a la 4a posició del Grup A i en la 11a de la classificació absoluta. «Es tractava de començar un procés d'adaptació i crec que hem aconseguit el nostre objectiu», va dir. També a l'Empordà, Josep M. Membrado i Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Lancer Evo X) van haver d'abandonar per problemes mecànics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT