PUBLICITAT

Bicis sí, ponis encara no

  • Vallnord engega parcialment i ofereix part de les activitats ofertes durant el període estival H El Bike Park i les sortides amb quad són les de més èxit
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Diversos ciclistes baixen, ahir, per un circuit de Bike Park de Pal Foto: M. S. / ANA

Algunes de les activitats d'estiu que ofereix Vallnord ja han començat a rebre públic. Ho van fer ahir, i en aquesta primera jornada els usuaris que van arribar a Pal van poder escollir entre el Vallnord Bike Park, anar amb quads, fer una ruta amb bugguies, enfilar-se al vehicle amfibi, fer una excursió en 4x4, muntar ponis o provar el múixing, una sortida amb gossos.

El sol i la calor van acompanyar en el tret de sortida d'algunes de les activitats. La més demanada va ser el Vallnord Bike Park, que compta amb una ruta de més de 30 quilòmetres de descens, amb diferents graus de dificultats i amb desnivells que superen els 1.000 metres. El seu responsable, Javi Belmonte, es va mostrar sorprès amb la participació de la primera jornada. «No m'esperava que el primer dia hi hagués tanta gent», va reconèixer.

Altres activitats exitoses van ser la sortida amb bugguies o la ruta amb quads. En aquest últim cas, el conductor dels vehicles, Enric Vidal, va afirmar que «per ser el primer dia hem treballat prou i estic content».

En canvi, al migdia encara ningú havia provat el cotxe amfibi. Vidal però, que també condueix aquest vehicle, es va mostra convençut que quan algú el provi llavors tothom voldrà pujar-hi. Amb aquest es fa una ruta pel mig del bosc on hi ha una piscina amb dues rampes i el cotxe entra dins l'aigua i flota.

La sortida amb ponis no va aixecar molta expectativa en l'arrencada de la temporada d'estiu de Vallnord. I és que aquesta activitat va dirigida als més petits però, no serà fins al proper dissabte 23 quan s'engeguin totes les propostes pensades per als infants, i ahir hi havia pocs menuts visitant el sector de Pal, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT