PUBLICITAT

Barça i Llevant es jugaran la final de la Pyrénées IWC

  • El partit definitiu es disputa aquest matí a les 11.30 al Camp del Consell
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment del Barça-Montpellier d'ahir, amb 4-1 per a les catalanes Foto: TONY LARA

El futbol femení va omplir ahir el Camp del Consell d'Andorra amb el bon espectacle del futbol femení. Després de més de set hores de lluita i sis partits en el mateix escenari, finalment van ser el FC Barcelona i el Llevant els dos equips vencedors de la fase regular, així que avui a partir de les 11.30 es jugaran la victòria final de la 6a edició de la Pyrénées International Women's Cup (IWC) de 2012. Abans, des de les 10.00, la Real Sociedad i Toulouse lluitaran per la tercera posició.

En el grup 1, el Barça va sumar els sis punts en joc, i el mateix va fer el Llevant en el 2. Les catalanes van derrotar la Real Sociedad per un contundent 0-5, mentre que després es van desfer de les franceses del Montpellier per 4-1, quan aquestes venien de perdre contra l'equip basc per 1-3. Així, el Barça va acabar líder, seguit de la Real amb tres punts, per cap de les franceses.

En el grup 2, el Llevant va sumar les dues victòries amb resultats més modestos, ja que va vèncer per idèntic 1-0, primer a l'Espanyol i després el Toulouse en el matx que va tancar la jornada d'ahir. Mentrestant, el duel entre l'Espanyol i el Toulouse va acabar amb victòria de les franceses per 0-3. D'aquesta manera, el lideratge de les valencianes quedava acompanyat per la segona posició del Toulouse, amb 3 punts, mentre que les catalanes tancaven a zero.

Pel que fa a golejadores, a falta dels partits d'avui, Olga Garcia, del FC Barcelona, lidera la classificació amb quatre dianes. Al matx van assistir Jordi Cerqueda, secretari d'Estat d'Esports, i Koldo Álvarez, seleccionador nacional andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT