PUBLICITAT

Les primeres rebaixes unificades comencen amb un seguiment desigual

  • Aquest divendres 15 de juny han començat les primeres rebaixes unificades a Andorra
  • La presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra, Susagna Venable, ha explicat que els descomptes que s'ofereixen són a partir del 30%
15062012_rebaixes1
Un establiment anuncia l'inici de les rebaixes, aquest divendres al matí.. Foto: ANA
Aquest divendres 15 de juny han començat les primeres rebaixes unificades a Andorra. Després de l'acord proposat des del Ministeri de Turisme per iniciar els descomptes en la mateixa data, alguns comerços s'han sumat a la iniciativa, altres no, i altres ho han fet, però avançant les rebaixes privades per als seus clients. Segons ha informat la presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra, Susagna Venable, els descomptes que s'ofereixen són a partir del 30%, i tots han fet grans esforços perquè siguin el màxim d'atractius possible.
El Ministeri de Turisme va proposar a tots els comerciants que s'unissin a la celebració de les rebaixes a partir del dia 15 de juny, ni abans ni després, per poder fer una campanya de rebaixes amb un missatge unificat i clar. Finalment, alguns establiments s'hi han adherit, però altres no. Mentre les cadenes de roba més importants del país sí que han secundat la campanya, les perfumeries es mantenen al marge d'aquests descomptes, ja que no solen fer rebaixes. D'altra banda, les franquícies espanyoles a Andorra tampoc d'han sumat a la promoció, ja que estan lligades a les dates del país veí, o prefereixen començar-les només un cap de setmana abans que a Espanya. Altres comerços han indicat que no volen començar tan d'hora amb els descomptes perquè sinó es fan molt llargues. 

Pel que fa als negocis que sí que han seguit aquesta campanya, es troben descomptes des del 30% fins al 50% o superiors en alguns casos. Tal com ha explicat la presidenta de la FACA, Susagna Venable, s'han esforçat per poder-les fer el màxim d'atractives. Això sí, hi ha hagut moltes d'aquestes botigues que han avançat els descomptes uns dies per als seus clients, amb les 'rebaixes privades'. Això, assegura Venable, 'no influeix negativament en el missatge de campanya unificada', sinó que 'hem de donar certs avantatges als nostres clients, perquè sinó no ens ho agrairien'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT