PUBLICITAT

Es doblen les sancions per no portar el cinturó de seguretat i parlar pel mòbil

  • Dels 362 vehicles controlats, s'han sancionat 117 conductors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia ha imposat el doble de sancions per no portar el cinturó de seguretat i per parlar pel mòbil durant el mes de març. Concretament, dels 362 vehicles controlats, s'han sancionat 117 conductors, un 32,32% dels vehicles, el doble que en l'anterior campanya, en què es van sancionar un 15,63% dels conductors. Així ho ha revelat la Policia en un comunicat en el que ha fet balanç de les campanyes temàtiques realitzades entre els mesos de març i juny encaminades a corregir diverses actituds davant el volant.

Del 5 al 11 de març, la Policia va dur a terme una campanya per vigilar l'ús de telèfons mòbils i cinturons de seguretat. Dels 362 vehicles controlats, es van sancionar 117 conductors, un 32,32% dels vehicles controlats, mentre que en l'anterior campanya s'havia sancionat un 15,63% dels conductors controlats. Els agents van imposar en aquesta ocasió 99 infraccions per circular sense portar degudament cordat el cinturó de seguretat i 21 infraccions per utilitzar el telèfon mòbil durant la conducció.

El mateix març, però del 19 al 25, la Policia va realitzar 258 controls a motocicletes i ciclomotors i en va sancionar 38, el que representa un 14,72% dels vehicles controlats, mentre que en les anteriors campanyes s'havia sancionat un 12, 11 i 7,5%, respectivament. La major part de les infraccions, 35, estaven relacionades amb la documentació obligatòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT