PUBLICITAT

L'estrena de la Vertical dels Isards espera un ple amb 200 participants

I. MOURE
CANILLO

Periodic
Una imatge de la part superior del traçat, feta durant el reconeixement. Foto: SEC

El dia de Sant Joan naixerà una nova travessa de muntanya bautitzada com la Vertical dels Isards. Una prova nova que organitza el Soldeu Esquí Club amb la col·laboració del Comú de Canillo que limitarà les inscripcions –per no veure's abordat– a 200 corredors i que espera un ple. Un dels motius principals és que serà puntuable per a la Copa d'Andorra; de fet engegarà el calendari del Nacional 2012. Les inscripcions es poden fer fins el 23 de juny a les 19.00 hores al web www.topcrono.net amb l'al·licient de què hi ha premis en metàl·lic per als tres primers –300, 200 i 100 euros– de la classificació general tant en categoria masculina com en femenina.

DOS TIPUS DE CURSA / L'organització ha dissenyat dues curses: una per a les categories alevina, infantil, cadet i júnior amb 3,85 quilòmetres de distància i 647 metres de desnivell i l'altra per als sèniors, veterans i màsters, amb 4,85 km. de recorregut i 943 metres de desnivell.

L'arribada és al Pic de la Pala dels Isards i després d'un últim tram del traçat –de més d'un quilòmetre– en el qual els participants hauran de córrer per un prat ple de pins –com es pot veure a la fotografia– i s'espera que el guanyador completi la carrera en prop d'1h 45 min. El nivell serà màxim ja que hi haurà gairebé tot l'equip de curses de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme, amb els germans Casal i Teixidó com a candidats al triomf.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT