PUBLICITAT

Vinyes obrirà el Ral·li d'Ourense de l'Espanyol

  • El pilot andorrà és el sorprenent líder després de tres cites
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes ?esquerra? i el seu copilot Jordi Mercader, al Rías Baixas Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) serà el primer en prendre la sortida al ral·li d'Ourense en quarta prova de l'Espanyol d'asfalt que es disputa aquest cap de setmana. El pilot andorrà tindrà aquest privilegi gràcies a que després de tres proves disputades és el sorprenent líder en la classificació general amb 80,5 punts, tres més que Joan Fuster.

L'objectiu de Vinyes és el de sempre: buscar un nou triomf en la categoria de dues rodes motrius (2RM) però tindrà com a repte extra defensar la seva privilegiada posició, tot i que la lluita és desigual tenint en compte les millors prestacions dels vehicles rivals. El corredor de l'equip Suzuki MotorSport va fer-se amb el primer lloc a Galícia (Rías Baixas) i ara el torna a defensar en la mateixa terra, on de nou es trobarà un recorregut dur i exigent per a les mecàniques, sobretot per la calor i el deficient asfaltatge en alguns trams de les carreteres entre les quals hi ha, segons va explicar «el tram del Cañón do Sil, per a mi especial que mes m'agrada del campionat».

Vinyes no serà sol a Ourense perquè Joan Carchat afronta la segona competició de l'Espanyol d'asfalt amb un Porsche GT3 que el va permetre sumar fa dues setmanes una onzena posició –malgrat tenir problemes mecànics– que suposen els primers onze punts en el campionat absolut que lidera Vinyes. L'objectiu del pilot de l'Automòbil Club d'Andorra-RACC tornarà a ser el mateix: «Acumular quilòmetres» per familiaritzar-se més amb el Porsche. Avui comença el ral·li amb una super especial a les 20.165. Demà, la resta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT