PUBLICITAT

El Manual d'activitats turístiques d'Ordino inclou la Massana

EL PERIÒDIC
ORDINO

Els responsables de Turisme del Comú d'Ordino, el conseller Bartumeu Gabriel i la tècnica Cristina Ariño, van reunir-se ahir a la tarda amb els hotelers de la parròquia per presentar una nova versió del Manual d'activitats turístiques, que aquest any també inclourà l'oferta de la Massana. El dossier passa així a recollir totes les activitats de les Valls del Nord, tant les del sector privat com les que s'organitzen als comuns.

La guia vol ser d'utilitat pels hotelers, i estarà disponible a la recepció dels establiments per facilitar la feina al recepcionista en el moment d'informar al client, que podrà contractar l'activitat en el mateix moment.

El manual ha estat realitzat pels Departaments de Turisme en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i consta de fitxes plastificades, en un format obert, de manera que es podran afegir i treure activitats durant l'any.

Algunes de les propostes que inclou el manual a Ordino són la Ruta Verdaguer, la Ruta del Ferro i el Bosc d'aventura de Segudet. Pel que fa a la Massana, hi ha les visites teatralitzades a Pal, el Vallnord Bike Park, les rutes a cavall pel Comapedrosa i les visites guiades a la muntanya. La guia dóna resposta a una demanda plantejada per la Taula de Turisme i Comerç, i els hotels podran conèixer i provar les activitats de primera mà en unes jornades de portes obertes que es coordinaran conjuntament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT