PUBLICITAT

Els comuns i les parapúbliques recullen més d'un centenar de demandes per al programa de treball temporal

 

  • Aquestes més de 100 demandes s'hauran d'analitzar a partir de l'aprovació del Reglament, i Cinca confia que la propera setmana ja se'n puguin començar a resoldre algunes

13062012_cinca

El portaveu del Govern, Jordi Cinca, durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres d'aquest dimecres. Foto: ANA / N.M.
Els comuns i les entitats parapúbliques han recollit més d'un centenar de demandes per al programa de treball temporal impulsat pel Govern. Així ho ha manifestat el portaveu del Govern, Jordi Cinca, en la roda de premsa d'aquest dimecres, posterior al Consell de Ministres, on s'ha aprovat el Reglament perquè els comuns i les parapúbliques es puguin acollir a aquest projecte. El text especifica que el Govern és qui posa el fons per al pagament de les feines, però que els contractants són els comuns o parapúbliques, segons el cas. Aquestes més de 100 demandes s'hauran d'analitzar a partir de l'aprovació del Reglament, i Cinca confia que la propera setmana ja se'n puguin començar a resoldre algunes. Si calgués, no es descarta poder ampliar el nombre de places, que estava previst en 160.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT