PUBLICITAT

Una firma local porta cotxes elèctrics a BCN

  • Es tracta de la primera iniciativa amb vehicles sostenibles a la ciutat
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Els emprenedors, a Barcelona amb els cotxes que distribueixen Foto: EL PERIÒDIC

Barcelona comptarà, a partir de divendres que ve, amb el primer servei de lloguer de vehicles elèctrics per hores dirigit als ciutadans i als turistes. Una iniciativa impulsada per la companyia andorrana Ifrenting i amb la col·laboració d'Endesa i l'Ajuntament de la ciutat.

L'empresa va explicar durant la presentació a la capital catalana, segons informa EFE, que posarà a disposició dels clients 18 Renault Twizy –de dues places–, que tenen una autonomia de 100 quilòmetres i una velocitat màxima de 50 quilòmetres per hora. Els barcelonins podran usar el servei pagant una quota anual de 100 euros –o 60 euros semestrals– i una tarifa addicional de set euros per hora d'utilització, a la qual s'inclou la possibilitat de recarregar el vehicle gratuïtament en els punts de càrrega de la ciutat i una targeta que permet aparcar sense cost addicional durant dues hores en qualsevol aparcament gestionat per Barcelona de Serveis Municipals.

Pel que fa als turistes, el preu del servei és de 21 euros durant les primeres dues hores d'utilització del servei i 15 euros les tres següents,per passar llavors a ser gratuït.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT