PUBLICITAT

Puig avança sobre els comicis: «Hi haurà una llista com a mínim»

  • El FC Andorra obre el termini d'inscripcions avui, el tanca el 9 de juliol i el 15 del mateix mes, eleccions
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La directiva de Ponce ?al centre?, formada per Francesc Moliner, Salus Chato,Emili Puig i Pau López el dia de la presentació, al juliol del 200 Foto: TONY LARA

El FC Andorra va emetre un comunicat ahir a la tarda per anunciar que avui a les deu del matí s'obre el període de presentació de candidatures, que s'allargarà fins el 9 de juliol vinent, i per fixar una data per a les eleccions que decidiran la junta directiva entrant: el 12 de juliol a la seu del club, de deu del matí a les vuit del vespre.

Segons els estatuts seran electors i també podran presentar-se als comicis com a president tots els socis majors d'edat i amb una antiguitat superior a un any d'abonat, ja siguin andorrans o residents al país, però amb el condicionant de que estiguin al dia del pagament de les quotes de pagament. Segons els requisits de les candidatures el club exigeix que s'incloguin el nom de totes les persones que integraran la futura junta, així com les dades necessàries per comprovar que compleixen els requisits estatutaris.

Ara per ara no es coneix cap cara nova que tingui intencions d'agafar el relleu de Rubén Ponce. Cal recordar que el darrer president va deixar el càrrec a l'abril de l'any passat per motius personals i que des de llavors la directiva, d'acord amb el que s'expressa en els estatuts, va poder continuar el mandat sense el màxim mandatari i sense la necessitat de trobar-ne un relleu.

El relleu del pròxim 12 de juliol, però, podria mantenir cares conegudes que es mantenen en el club. El gerent, Emili Puig, no va voler expressar-se sobre si hi ha algun membre de l'actual directiva que tingui intenció de formar una llista però va donar una pista: «Com a mínim hi haurà una candidatura. Segur. No puc dir res més, ara feu les hipòtesi que vulgueu». És a dir, que no va dir que ell buscaria un president i un grup per dirigir el club però tampoc no ho va negar i el més important, el missatge deixa clar que no hi hauran problemes per trobar un relleu, cosa que sí es va produir al 2008.

Cal recordar que llavors Puig va estar durant mesos buscar un cap de llista per formar una candidatura. Li va costar suor i llàgrimes. De fet Carles Mora, l'anterior president, va arribar a estar un temps en funcions perquè no hi havia cap llista per agafar el relleu fins que Puig, per fi, va trobar Ponce i la seva llista va passar a ser la guanyadora sense la necessitat de passar per les urnes. Era l'única. Ara, vista la frase de Puig, podria reviure una història similar si troba un altre cap visible.

Un o dos ascensos / En els quatre anys de la junta de Ponce el club ha tornat l'equip de futbol sala a la Segona Divisió i l'ha consolidat mentre que el de futbol, per fi, pot viure dissabte un ascens deu anys després.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT