La sub-21 cau a Armènia 4-1 per acabar l'Europeu

• Smith marca l'1-1 a la mitja hora i l'alegria dura tres minuts
EREVAN

Vinardell refusa de punys en el duel amb Txèquia, la setmana passada Foto: TONY LARA

La selecció sub-21 va posar ahir a Erevan punt i final a la seva participació en el Torneig Europeu 2011-2013 amb una nova derrota per 4-1 contra Armènia. Amb aquest resultat el combinat que dirigeix Justo Ruíz finalitza aquesta fase de classificació en la darrera posició del grup 3, amb els vuit partits comptats per derrotes, dos gols a favor i 32 en contra.

Precisament el primer gol a favor es va aconseguir la setmana passada davant el líder del grup, la República Txeca, amb Luigi San Nicolás com a finalitzador i ahir va ser Adam Smith el que va veure porteria. El gol d'Smith va arribar al minut 33 de joc després d'una falta treta per Pousa i va significar l'1-1 que neutralitzava el gol d' Hovhannisyan al minut 4. Va ser el premi a l'insistència tricolor, que va voler sobreposar-se a l'adversitat d'encaixar un gol en els primers minuts a base de jugades a pilota aturada.

L'alegria tricolor, però, va durar tres minuts perquè al 36, després d'una falta comesa per Samir, Voskanyan va anotar el 2-1 amb què es va arribar al descans.

Un altre gerro d'aigua freda va suposar el 3-1, en la primera jugada de la segona part i quan no s'havia complert ni el primer minut de joc de la represa. Artak Edigaryan va protagonitzar una jugada individual que va tirar per terra tots els plans de Justo Ruíz d'intentar empatar de nou després del descans.

La segona part va estar marcada per les constants interrupcions per contínues faltes. Andorra, més atrevida en atac, va gaudir de diverses ocasions –sense èxit– per marcar un segon gol principalment a pilota aturada, i les més importants en les botes de Pousa (minut 57) i Samir (81'). En el darrer minut va arribar el gol de la sentència, el 4-1, obra de Hovhannisyan, i amb aquest triomf Armènia escala de la penúltima fins a la segona posició del grup.