PUBLICITAT

Puig: «La millor iniciativa per al duel de tornada és el 0-2 a Palafrugell»

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

La victòria del FC Andorra al camp del Palafrugell en el partit d'anada de la promoció d'ascens deixa l'equip tricolor a un pas de ser equip de la Primera Divisió Catalana.

Queden tan sols 90 minuts, els del pròxim dissabte a les quatre de la tarda a Aixovall, per materialitzar un somni que fa anys que es busca i el gerent del club, Emili Puig, va ser clar sobre les iniciatives que es duran a terme per omplir les graderies en un moment clau i després de rondar els 100 espectadors durant la fase regular: «Repartirem mil invitacions i buscarem grups d'animació per recolzar l'equip al màxim però la millor iniciativa perquè la gent vingui és el 0-2 aconseguit a Palafrugell; aquest és el millor reclam per a l'afició», va indicar.

L'Andorra es troba en un moment en el qual pot viure un ascens deu anys després. La campanya 2001-2002 pujar a la Tercera divisió i va anar perdent categories fins assentar-se al 2005 en la Primera Territorial, des d'aquest curs Segona Catalana després de la reestructuració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT