PUBLICITAT

La Universitat Oberta de La Salle s'inaugurarà a finals d'aquest mes

  • Serà 100% 'online' i les titulacions estaran encarades a la vessant econòmica, empresarial i de les TIC
CLARA GARNICA
LA MASSANA

Periodic
L'avinguda del Través, on s'ubiquen les noves instal·lacions de La Salle. Foto: TONY LARA

La Universitat Oberta de La Salle (UOLS) ja té data d'inauguració i de posada en funcionament oficial. Serà el proper dia 28 de juny, segons va informar ahir la Fundació privada del centre universitari, i serà a les instal·lacions del nou centre andorrà a distància: l'edifici Sana Catarina, a l'avinguda del Través de la Massana.

Posteriorment a la inauguració oficial, que presidirà el copríncep Joan-Enric Vives i que comptarà amb autoritats del país i de la pròpia UOLS, es farà una jornada de portes obertes per a poder conèixer el centre universitari i informar al públic sobre les titulacions i modalitats dels estudis que s'oferiran. Allà hi seran els promotors d'un projecte que neix amb la voluntat de captar estudiants d'arreu del món, sobretot d'Andorra, Espanya i també de l'Amèrica del Nord i del Sud. Entre ells hi serà Lluís Vicent, rector de la UOLS.

Les classes, però, encara hauran d'esperar per a iniciar-se, segons van informar ahir fonts del centre universitari. Dependrà de les titulacions. Al centre massanenc s'oferirà un bàtxelor, postgraus i màsters, a més de l'opció de fer un doctorat i cursos d'ampliació professional. Aquestes titulacions seran variades, però estaran encarades sobretot en una vessant més econòmica i empresarial, així com de les noves tecnologies. A més, estaran homol·logades dins l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

Pel que fa als màsters, i tal i com ja va avançar EL PERIÒDIC, s'oferirà un MBA en Direcció d'Empreses, un en gestió de Recursos Humans o un de gestió de Lideratge en l'organització. D'entre els postgraus, destaquen un d'Ètica, gestió del canvi i govern corporatiu, o un d'Energies renovables i eficiència energètica.

tota la formació, per internet / Sigui quina sigui l'opció escollida, els programes són 100% online, és a dir, sense cap assistència a classes físiques. Tant les reunions amb els tutors com amb la resta d'alumnes per a dur a terme treballs en grup es faran a través de la xarxa.

A paraules del rector a la presentació dela web de la UOLS, els estudis permeten «la integració a les aules de les diferents classes socials, culturals i econòmiques, de manera que el respecte i el treball amb allò diferent és un valor implícitament afegit».

Segons afegeix Vicent, la UOLS està integrada a l'Associació Internacional de les Universitats Lasalianes, el que permet a l'alumne «continuar els estudis en d'altres centres universitaris als que els seus crèdits i diplomes a la UOLS els donarà accés lliure». Actualment La Salle compta amb 72 centres de formació presencial arreu del món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT