PUBLICITAT

Carisma disposa de les deixalles a les Valls del Nord

  • L'associació podrà obtenir roba, electrodomèstics i mobiliari per venda solidària
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Els comuns de la Massana i Ordino, juntament amb l'associació Carisma, van decidir signar ahir dilluns un conveni pel qual l'entitat podrà disposar del material que es reculli a la deixalleria de les Valls del Nord.

Aquesta entitat va néixer fa un any i es dedica a vendre material de segona mà per recaptar fons per a les ONG. Des de la seva creació ja ha fet diverses aportacions que en total sumen 14.000 euros.

El document que es va acabar signant ahir dilluns fixa les condicions a l'hora d'utilitzar el servei comunal. Algunes tals com l'horari, que és de dilluns a dissabte, de 8 a 16 hores, o l'obligació que els membres de Carisma accedeixin a la deixaria sota la supervisió del tècnic responsable, per motius de seguretat.

La presidenta de Carisma, Halina Berthelsen va assegurar que podran reutilitzar força material com ara serien articles de roba, mobiliari divers o fins i tot electrodomèstics.

De la seva banda, el cònsol major de la Massana, David Baró, va voler remarcar la importància d'aquest conveni pel seu doble objectiu. Segons ell, «d'una banda té un fort component solidari, ja que Carisma tindrà més material per vendre i recaptar fons» Baró també va estimar que «d'altra banda, es fomenta la reutilització i el reciclatge, allargant la vida dels objectes», informa l'ANA.

El cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, va destacar que «el conveni estableix, que a través de la utilització de la deixalleria, es podran promoure accions solidàries que fomentin, entre altres la cohesió social, mitjançant la venda solidària d'articles reutilitzats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT