PUBLICITAT

Màxima 6 recorre l'adjudicació de les subvencions culturals

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Màxima 6 va presentar un recurs. Foto: ANA

El col·lectiu Màxima 6 va presentat ahir un recurs de reposició al Govern per impugnar les subvencions culturals atorgades per l'Executiu el passat dia 23 de maig.

L'associació va voler considerar que alguna de les empreses que van rebre la subvenció basa la seva activitat en un negoci privat. Precisament, tot el contrari del que en principi havia d'estar relacionat amb l'esperit de la convocatòria, informa l'ANA.

Màxima 6 considera que les activitats empresarials que són la font principal d'un negoci particular entren «en clara contradicció amb l'esperit subjacent en l'atorgament de les subvencions», que recorden que és la difusió i promoció cultural del país.

Són motius que van portar a Màxima 6 fins al punt de demanar al Govern que declari la nul·litat de l'acord governatiu per no coincidir amb les finalitats i legitimació de l'activitat administrativa, que se suspengui l'acte impugnat, i que es reassignin les partides econòmiques implicades a altres actes culturals o bé es reparteixin entre els beneficiaris de la resta dels recursos assignats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT