PUBLICITAT

Les jornades de l'Andorra a Taula venen 3.724 menús

  • Malgrat els esforços de la UHA, el client predominant segueix sent nacional
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i Julián, durant la presentació de les jornades. Foto: EL PERIÒDIC

Les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula, que van finalitzar el passat 31 de maig, han venut un total de 3.724 menús, una xifra una mica per sota dels 4.000 que s'havia fixat la Unió Hotelera d'Andorra (UHA)com a objectiu. Tot i així, els establiments participants en fan fer ahir una valoració positiva. Tal com ja va passar en l'edició de la tardor –llavors es van vendre 5.500 menús–, la gran majoria dels tiquets per a menjar servits han estat a clients nacionals amb un percentatge per sobre el 84%, mentre que els menús per a clients turistes s'han incrementat lleugerament, assolint una xifra propera al 16%, va informar la UHA. La intenció era intentar invertir aquesta tendència.

En aquesta edició de l'Andorra a Taula s'ha comptat amb la participació de 27 establiments, 15 restaurants i 12 hotels. Pel que fa a la venda de menús, els restaurants n'han venut 2.054 (55,15%) i els hotels 1.670 (44,85%). La Unió Hotelera va manifestar que l'objectiu és seguir treballant per assolir que aquestes accions de promoció gastronòmica i dinamització del sector es consolidin dins del calendari d'activitats tant a l'edició de tardor com a la de primavera.

D'altra banda, la UHA va informar que està previst que durant la propera setmana es realitzi el sorteig de les entrades al centre termolúdic Caldea entre tots els clients d'Andorra a Taula que van omplir les butlletes de satisfacció.

menús a preus assequibles / L'Andorra a Taula estava emmarcat dins la campanya promocional de primavera d'Andorra Turisme, Alguna cosa es mou a Andorra. La jornada gastronòmica oferia uns entrants originals, plats amb productes del país –com trumfes i carn de qualitat– i finalment unes postres per 25 euros. Els menús es trobaven a restaurants repartits per totes les parròquies excepte l'encampadana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT