PUBLICITAT

Batalla valora positivament l'inici de l'asfaltatge a la N-145

  • «El ministeri ha entès que era molt necessari per la seguretat», exposa l'alcalde
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Els treballs de millora de la N-145, ahir. Foto: TONY LARA

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, valora positivament l'inici de les obres de reasfaltatge que van iniciar-se ahir a la carretera N-145 en el tram que va des de la Seu d'Urgell fins la frontera amb Andorra. Batalla va manifestar que el Ministeri de Fomento «ha entès que era molt necessari tant per la seguretat dels conductors com per l'impuls que això suposarà per finalitzar les obres d'aquesta via tan estratègica pel nostre territori». Abans d'iniciar-se aquest asfaltat es va habilitar, el passat divendres, un desviament que permetrà, en els pròxims mesos, la construcció d'un enllaç amb el poble d'Anserall.

Batalla va entrevistar-se el passat maig amb el director general de carreteres de Fomento, Jorge Urrecho i amb el subdirector general de conservació, Vicenç Vilanova, per tractar sobre la continuïtat de les obres. Durant la reunió, Batalla va fer arribar als responsables de Fomento la preocupació del territori pel retard de l'obra (la previsió de finalització era durant el mes de maig del 2011), la incertesa sobre el calendari de finalització i la inseguretat que comporta l'estat actual de la via.

Per la seva part, Urrecho va assegurar que el Ministerio té la voluntat d'accelerar les obres per finalitzar-les completament al 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT