PUBLICITAT

La Policia deté un francès per provocar un accident a Encamp

  • El conductor va donar positiu al control d'alcoholèmia
  • L'altre implicat, un motorista de 24 anys, va resultar ferit lleu
EL PERIÒDIC
ENCAMP

La Policia va detenir ahir un conductor de nacionalitat francesa i no resident al Principat, després que aquest provoqués un accident de trànsit a Encamp i donés positiu en el control d'alcoholèmia que se li va efectuar.

Els fets van tenir lloc ahir, a primera hora de la tarda, a l'avinguda de Joan Martí d'Encamp. En l'accident, s'hi van veure implicats dos vehicles, un tot terreny Toyota Land Cruiser de matrícula francesa i una motocicleta Kawasaki de matrícula andorrana. El tot terreny és el vehicle que conduïa l'home que va ocasionar l'accident, mentre que la motocicleta era conduïda per un resident espanyol de 24 anys.

Moments abans del sinistre, els dos conductors circulaven per l'avinguda de Joan Martí, en direcció al centre de la vila d'Encamp. Aleshores, a l'altura del número 103 d'aquesta avinguda, el conductor del turisme va decidir fer una maniobra de canvi de sentit i va girar cap a l'esquerra. En aquell mateix moment, la motocicleta es trobava al costat del Toyota, fent una maniobra d'avançament. Com a conseqüència del gir, el turisme va topar amb el lateral esquerre contra el lateral dret de la motocicleta. Amb el xoc, el motorista va caure al terra i va resultar ferit.

Quan la Policia es va presentar al lloc dels fets, els agents van efectuar el control d'alcoholèmia corresponent. El turista francès, de 46 anys, va donar positiu al control i la Policia va procedir, conseqüentment, a la seva detenció. El motorista va ser traslladat a l'Hospital de Nostra Se- nyora de Meritxell. Fonts del centre hospitalari van confirmar que només havia patit contusions lleus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT