PUBLICITAT

El seleccionador aposta pel bloc habitual per tancar el Preeuropeu

  • Oliva, Moreno, Vieira, Martins i Lopes cauen de la llista inicial
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Andorrans i txecs, abans del matx de la passada setmana. Foto: TONY LARA

El seleccionador nacional, Justo Ruiz, no farà grans canvis en l'últim partit de la selecció sub -21 a la fase prèvia de l'Eurocopa de la categoria, que acaba per al combinat tricolor el pròxim dimarts a Armènia. Així, finalment el tècnic va decidir deixar al Principat els següents cinc jugadors de la llista inicial: el porter Oriol Oliva, el defensa Xavi Moreno, el migcampista Xavier Vieira, i els davanters Josep Martins i Joao Lopes.

Així, la convocatòria andorrana estarà formada pels porters Vinardell i Rodríguez, els defenses Orosa, Gonçalves, Molins, Roca, Moisés San Nicolás, Fajardo i Sánchez, pels migcampistes Triquell, Alves, Pousa, Samir, Ferré i Bueno, i els davanters Guevara, Bertran i Smith.

L'equip va fer ahir l'últim entrenament abans de viatjar a Barcelona sense el tècnic, que ho farà avui després del partit del FC Andorra a Palafrugell.

VUIT JUGADORS s'acomiaden / El matx contra Armènia serà l'última vegada en què vuit jugadors defensaran la sub-21, ja que per edat han de deixar la categoria. Es tracta de Cristhian Orosa, Rui Filipe Gonçalves, Santi Molins, Àlex Roca, Armand Fajardo, Gilbert Sánchez, Samïr Bousenine i Adam Smith. El tall d'edat per la següent fase està en els nascuts abans del 1 de gener del 1992.

Per altra part, el davanter del CE Principat, Luigi San Nicolás, és l'únic jugador que no ha entrat a la llista per sanció, ja que acumula targetes grogues.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT