PUBLICITAT

Crèdit Andorrà aprofundeix en el tractament de la diabetis

  • Organitza una conferència amb l'especialista Isaac Levy demà dilluns
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu central de Crèdit Andorrà. Foto: TONY LARA

La Fundació Crèdit Andorrà, en col·laboració amb l'Associació de Diabètics d'Andorra, ha preparat una conferència per mostrar els avenços tecnològics dels últims anys en el tractament de la diabetis. D'aquest tema en parlarà el doctor i diabetòleg Isaac Levy demà dilluns 11 de juny, a les 19 hores, a l'edifici Crèdit Centre, en la xerrada titulada Noves tecnologies aplicades al tractament de la diabetis.

Segons les últimes dades de l'Atles de la Federació Internacional de Diabetis (FID), actualment al món hi ha prop de tres centenars de milions de persones diabètiques. Aquesta entitat alerta, a més, que aquesta malaltia provoca la mort de quatre milions de persones cada any i és la causa principal de ceguera, disfunció renal, atacs cardíacs, infarts i amputacions.

De les millores dels darrers anys i del futur de les investigacions dins d'aquest camp de la medicina en parlarà aquest reconegut especialista internacional. Levy ha pogut viure de prop aquesta evolució de la malaltia durant més de 30 anys.

Issac Levy és doctor en medicina, especialista en endocrinologia, nutrició i diabetis. Fins l'any 2010 va treballar com a metge consultor del servei d'Endocrinologia i Diabetis de l'Hospital Clínic de Barcelona, centrat en dos aspectes principals: com a coordinador del grup de noves tecnologies de l'Hospital Clínic aplicades al tractament de la diabetis, i com a part de l'equip multidisciplinari de la unitat de diabetis i embaràs.

Aquesta unitat està orientada a optimitzar el control d'aquesta malaltia abans i durant el període de gestació. Actualment forma part de l'equip d'educació terapèutica de l'Associació de Diabètics de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT