PUBLICITAT

Una trentena d'infants participen a la festa conjunta amb Auzat

  • Va haver-hi premis pels guanyadors del 4t concurs de cartells, de temàtica esportiva
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els infants participen a l'acte, ahir. Foto: COMÚ D'ORDINO

La Sala Polivalent d'Ordino va acollir ahir el lliurament de premis del 4t Concurs de cartells de les Valls d'Ordino i Auzat-Vicdessos, que aquest any va centrar-se en els esports i ha comptat amb 18 participants.

La convocatòria conjunta amb Auzat se celebra des de fa 14 anys, amb l'objectiu de recuperar els vincles històrics amb aquesta població veïna francesa.

Al lliurament dels premis va assistir-hi Bernard Piquemal, president de la communaute des communes d'Auzat et du Vicdessos, vicepresident du conseil general de l'Ariège, president de l'agence de developpement touristique de l'Ariege i president du caue; Ventura Espot, cònsol d'Ordino, i Gemma Riba, consellera de Cultura, Educació i Joventut.

A l'acte hi van participar 20 nens provinents d'Auzat i 13 d'Ordino, pels que es va organitzar una jornada festiva al circuit d'aventura del bosc de Segudet i un dinar de germanor.

Els guanyadors del 4t Concurs de cartells de les valls d'Ordino i Auzat-Vicdessos van ser Adrià Prats en la categoria 6-7 anys, Natàlia Canet en la categoria 8-9 anys, i Laura Delmas en la categoria 10-11 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT