PUBLICITAT

Nevasa rescindeix de prop del 30% de la plantilla

  • La notificació dels acomiadaments es va efectuar ahir
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Prop del 30% de la plantilla de Nevasa ha causat baixa, o en causarà en les properes setmanes, en el que han definit com «una reestructuració de l'empresa», segons les fonts consultades per l'ANA.

Són vuit acomiadaments directes, dels quals set d'ells són amb efectes immediats i un ho serà al setembre quan enllesteixi un projecte que està fent. A aquests vuit acomiadaments se li suma el trasllat d'una altra persona a l'empresa de Pas Grau Internacional, i també causarà baixa durant aquest mes de juny una altra persona per jubilació sense que es cobreixi el lloc que deixa vacant. Són 10 baixes en total.

El procés de comunicació de les baixes es va produït durant el dia d'ahir al matí quan la directora de Recursos Humans acompanyada de dos responsables de Saetde i Ensisa –les dues societats que formen Nevasa– es van desplaçar fins les oficines de l'empresa a Andorra la Vella. Allí, segons les fonts consultades, van anar donant la carta d'acomiadament d'un en un acompanyada d'una declaració de bones intencions per ajudar-los a recol·locar-se en el mercat laboral i, en cas que arribat l'hivern no tinguessin feina, se'ls tindria en compte a l'hora de fer la selecció de temporers. Algunes de les persones acomiadades hi portaven força anys treballant, ja abans de la creació de la nova marca comercial de Grandvalira.

nova directora / Aquests acomiadaments i baixes laborals a Nevasa es produeixen mentre s'està a l'espera que s'incorpori la nova directora comercial i de màrqueting de Grandvalira, Núria Tarré.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT