PUBLICITAT

Escolars d'Escaldes-Engordany participen en un taller de jardineria

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns dels escolars que han participat al taller de jardineria d'Escaldes, ahir. Foto:

Uns 250 escolars de la parròquia d'Escaldes-Engordany van participar ahir al taller que va organitzar el Departament de Medi Ambient del Comú escaldenc amb motiu del Dia Mundial de Medi Ambient.

L'objectiu d'aquest taller de jardineria, adreçat als escolars, és difondre entre els més petits el coneixement i respecte cap a les plantes i proporcionar-los-hi les eines suficients perquè adquireixin la capacitat per cuidar la seva pròpia planta.

El taller va constar d'una part teòrica i una de pràctica. La part teòrica consisteix en una explicació sobre les plantes, les seves necessitats, el cicle estacional o quins són els aspectes que s'han de tenir en compte per fer créixer una planta. Una vegada impartida la part teòrica es passa a la pràctica. L'objectiu és que cada alumne realitzi la seva pròpia jardineria amb un gira-sol que després haurà de mantenir pel seu compte seguint les nocions adquirides al taller.

El Dia Mundial del Medi Ambient ha estat establert per l'Assemblea General de Nacions Unides, en la seva Resolució del 15 de desembre de 1972.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT