PUBLICITAT

La selecció femenina disputa l'Europeu de rugbi 7 a Sofia

  • Andorra obre foc amb Àustria a la Poule B per enfrontar-se després a Gal·les, Croàcia, Bòsnia i Dinamarca
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El VPC Andorra és el club que nodreix la selecció de rugbi 7. Foto: ROSA MARIA CARRILLO

Les cites esportives del cap de setmana amb representació andorrana són escasses, però destaca la de la selecció de rugbi 7, que sota les ordres per última vegada de Wanaka Broad, disputa l'Europeu a Sofia (Bulgària), durant dos intensos dies.

Alba Moran, Xènia Mourelo, Anna Casals, Aina Margalef, Georgina Lameiras, Sara Casanovas, Marlene Moura, Melanie Da Cunha, Ariana Ferreira, Nàdia Olm i Raquel Sebastià seran les dones que defensaran la samarreta andorrana a l'Europeu. El primer rival serà Àustria, dins de la poule B on també hauran de jugar contra Croàcia, Dinamarca, Bòsnia i Herzegovina i Gal·les. El sistema de joc obliga a disputar avui quatre partits, i demà només un.

Amb l'arribada del final de campanya, el Club Hantei reuneix a tots els seus judoques avui a partir de les 15.30. Després de la concentració global hi haurà una exhibició a la seu del club, a les 16.00, per part de diferents membres del club. A les 17.00, lliurament de cinturons i diplomes.

A partir de les 9.30 del matí el Prat Gran d'Escaldes-Engordany acull un bon número de joves promeses del taekwondo andorrà. Es disputa la Copa d'Andorra en les categories pollets, infantil i cadet. Hi seran representats tots els clubs del Principat, que intentaran deixar el seu nom el més a dalt possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT