PUBLICITAT

Andbank vol captar patrimonis per 1.800 milions a Espanya

  • L'entitat s'expandeix obrint oficines a Vigo, la Corunya i València
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
La seu central d'Andbank, a Escaldes. Foto: ÀLEX LARA

L'entitat financera Andbank està culminant la seva expansió a Espanya a través de la filial de Luxemburg. L'objectiu fixat és captar patrimonis per valor de 1.800 milions d'euros en cinc anys, la mitat dels quals a Catalunya.

Anbank fa un mes que està operatiu a Espanya. Té una plantilla de 30 professionals repartits a Barcelona –en una oficina al passeig de Gràcia–, a Madrid –al passeig de la Castellana– i avui mateix obre oficina a Vigo i la Corunya. A València ho farà els propers mesos. El target que es busca en l'operació d'expansió al país veí són els clients privats, family offices i el canal professional. Pel que fa a aquest darrer sector, s'ha marcat com a objectiu estar entre els líders.

L'entitat gestionarà patrimonis a Espanya a partir d'un milió d'euros, als que oferirà productes de banca privada així com serveis de banca tradicional, va explicar ahir el director general de l'entitat per Espanya, Rafael Gascó. A més, oferirà als clients que ho desitgin gestionar i administrar el patrimoni immobiliari.

Andbank ha demanat fitxa bancària a Espanya, i quan l'obtingui es convertirà en filial d'Andbank Luxemburg, amb seu espanyola a Madrid. No obstant, Gascó no va descartar que l'entitat busqui captar capitals que vulguin estar a l'exterior.

Per la seva part, el director general de l'entitat andorrana, Ricard Tubau, va senyalar que han optat per créixer internacionalment a través de la seva filial de Luxemburg perquè el risc d'Andorra és igual al d'Alemanya, i per la seva regulació estable i bons tractats de doble imposició internacional, va recollir Europa Press.

DESCONTENTS amb la banca privada / Gascó va argumentar que han decidit desembarcar a Espanya tot i el moment «complicadíssim» actual perquè se'ls presenta una bona oportunitat, ja que els ciutadans estan actualment descontents amb la banca privada existent,perquè han perdut capital després d'invertir en productes que no entenien i que no els hi van explicar, a més a més de tancar-los l'aixeta del crèdit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT