PUBLICITAT

Comencen les obres d'asfalt a la carretera N-145

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Cues a la carretera en obres. Foto: TONY LARA

El Ministeri de Foment del Govern espanyol iniciarà aquest proper dilluns, dia 11 de juny, les obres d'asfaltat a la carretera N-145 de la Seu d'Urgell a Andorra, des del punt quilomètric 0,0 fins al 9,7, amb un pressupost que ascendeix als 25 milions d'euros. L'inici dels treballs d'aglomerat implicarà, paral·lelament, la posada en servei d'un desviament a la N-145 per permetre la construcció de l'enllaç d'Anserall.

Aquest desviament, situat en el punt quilomètric 2, entrarà en servei avui mateix a les 13 hores i finalitzarà el proper mes de novembre que és quan es preveu l'acabament de la primera fase d'aquestes obres.

Pel que fa la segona fase, i la darrera d'aquesta carretera que fa anys que està patint treballs de millora, les previsions són que acabin a mitjans de 2013.

Les obres d'asfaltat s'inicien ara després que Foment hagi pràcticament acabat les tasques de revestiment del túnel del Bordar, de 356 metres de longitud, a l'alçada de la desviació d'Anserall, per permetre la desviació cap a aquesta localitat.

Segons va informar la Guàrdia Civil a través d'un comunicat, la Subdelegada del Govern espanyol, Inma Manso, valora com a «molt positiu» que el Ministeri aposti per aquest tram del Pirineu de Lleida donada «la importància que representa la millora de comunicació entre La Seu i Andorra».

S'ha de tenir en compte que la previsió d'acabament d'aquesta infraestructura viària estava fixada pel maig del 2011. És a dir, s'acabarà dos anys més tard del previst.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT