PUBLICITAT

Justo: «Aquest equip encara pot donar un plus a Palafrugell»

  • El tècnic parla del matx: «Estem fets per crear futbol i si no tenim el control, patim»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Justo Ruiz, entrenador del FC Andorra, assegura que l'equip està motivadíssim per fer front als dos partits decisius per ser la pròxima temporada a la Primera Catalana. Segons el tècnic, el seu bloc «encara pot donar un plus a Palafrugell», i així ho haurà de demostrar el diumenge a partir de les 17.30 al municipal gironí.

Justo creu que el Palafrugell és un rival «molt dur». Assegura el tècnic que els informes que han rebut és d'un conjunt «amb molta experiència, amb un joc molt directe i sense gaire el·laboració, que aprofita molt bé les segones jugades i les accions d'estratègia». Justo Ruiz, que avui rebrà un vídeo del rival i tindrà temps per analitzar el joc exhaustivament, destaca alguns jugadors que també coneix, com el davanter Carlos Martínez o Juanma «un petit que sap molt bé enganyar als àrbitres, provocar faltes i penal».

El tècnic andorrà reconeix que les dificultats del FC Andorra passen per l'el·laboració i el ritme del partit, que o és seu, o pateixen: «Fora de casa patim molt, estem fets per crear futbol i si no tenim el control, patim». Un dels problemes amb què s'hi trobaran és que el camp del Palafrugell és «molt gran i amb gespa natural», quan Aixovall, on juga l'Andorra, és petit i de gespa artificial, tot i que l'entrenador opina: «En un camp així el que hem de fer és intentar gaudir i jugar al futbol més que mai». Amb tot, l'estadi compta amb pista d'atletisme, cosa que evita la pressió del públic, que s'espera ompli el camp.

«AMB EL TALENT QUE TENIM...» / Justo Ruiz assegura que els seus jugadors necessiten «crear moltes ocasions per fer gol», però diu que «amb el talent que tenim, no hi ha partit en què l'Andorra no hagi tingut ocasions, així que es crearan ocasions perquè tenim jugadors per això».

TOTA LA PLANTILLA DISPONIBLE / Per al matx de diumenge, el tècnic comptarà amb la plantilla al complet –ni sancionats ni lesionats–, i tot i que no va avançar l'onze, sí que va confirmar que jugarà el bloc habitual. A més, hi va afegir: «Per mi són més importants els que siguin a la banqueta, que estiguin preparats per sortir a per totes en quant facin falta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT