PUBLICITAT

Bercianos afronta la temporada pensant en l'IRC europeu

  • El pilot disputarà cinc proves, amb un Citroën C2 R2 Max i un Peugeot 207 RC a Cervera
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Àlex Bercianos, acompanyat ahir en la roda de premsa pel secretari general de l'ACA, Toni Sasplugas. Foto: ÀLEX LARA

Després d'una temporada sense competir per la impossibilitat de tancar un pressupost d'acord amb una temporada seriosa, el pilot Àlex Bercianos torna als volants pensant en la temporada vinent en una futura participació a l'IRC europeu, «si se segueix amb la línia de patrocini», segons va manifestar ahir en roda de premsa. Per a aquest estiu i tardor ha programat cinc curses, amb vehicles diferents –Citroën C2 R2 Max, i Peugeot 207 RC– i tant en terra com asfalt, per provar totes les variants.

El pilot, que segueix amb el suport de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), correrà diumenge vinent una primera cursa –la pujada Amposta, amb un Honda Civic de 270 cavalls–, que tot i no estar dins del Campionat de Catalunya en què se centrarà més, «tot suma» i és una cita bona per provar i «mantenir el ritme de competició», segons l'andorrà.

Després d'això, el seu calendari tindrà quatre cites. La primera el 17 de juny amb el Ral·li de l'Empordà, la segona l'1 de setembre al Ral·li de Cervera, el tercer el 6 i 7 d'octubre al Ral·li de Valls, i el quart i últim el 27 i 28 d'octubre al 2000 Viratges. I no ho farà amb el mateix cotxe.

Bercianos es posa en mans d'un pilot consagrat que sap de ral·lis i té una bona formació de motor, com és Climent Domingo. El català li aportarà l'estructura de CV Sport, amb vehicles de competició. Així, l'andorrà disputarà el Català amb un Citroën C2 R2 Max, un bitxo oficial de la marca que canta 193 cavalls però que no arriba, ni de lluny, als 300cv d'aquells que lluiten pel títol. «Amb aquest cotxe hem d'estar entre els 10 primers al Català, i si tot va bé podríem pensar en el top 5», va assegurar el pilot andorrà. «Tinc ganes de competir, però mai he afrontat una competició com aquesta després d'un any parat. Físicament m'he mantingut en forma, i la resta és fer rodatge». Amb el C2 R2 serà a tres cites, mentre que el Ral·li de Cervera el farà amb el Peugeot 207 RC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT