PUBLICITAT

Àustria, el primer rival de la selecció femenina a l'Europeu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció andorrana de rugbi 7 femení viatja avui a Bulgària per disputar durant el cap de setmana l'Europeu. Ho farà en la poule B, amb rivals de la talla de Croàcia, Àustria, Dinamarca, Bòsbia i Herzegovina, i Gal·les. El seu primer rival serà demà Àustria, per després competir contra la resta i obtenir la classificació definitiva.

La ciutat de Sofia acull aquesta cita europea del rugbi femení amb una selecció tricolor que dirigirà per última vegada Wanaka Broad. La seleccionadora ha decidit comptar per a aquest Europeu amb les següents jugadores: Alba Moran, Xènia Mourelo, Anna Casals, Aina Margalef, Georgina Lameiras, Sara Casanovas, Marlene Moura, Melanie Da Cunha, Ariana Ferreira, Nàdia Olm i Raquel Sebastià.

Andorra ha evitat en la poule B un rival com Bulgària, l'amfitriona, però tindrà al davant combinats que són d'un nivell alt. Les dues poules compten amb sis equips, i en la poule A s'hi troben, a més de Bulgària, Romania, Letònia, Hongria, Lituània i Eslovàquia.

La selecció, després d'Àustria, jugarà en el següent ordre dissabte amb Gal·les, Croàcia, Bòsnia i Herzegovina, i diumenge tancarà la competició contra Dinamarca. La suma dels punts donarà la classificació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT