PUBLICITAT

La representant del copríncep francès es reuneix amb Joan-Enric Vives

  • Sylvie Hubac la representant de François Hollande ha tramès el missatge del copríncep francès a Joan-Enric Vives, i ha manifestat la "relació de total confiança dels dos coprínceps d'Andorra"

07062012_coprincep

Un moment de la visita de la representant del copríncep francès, Sylvie Hubac, al copríncep episcopal Joan-Enric Vives. Foto: ANA
La representant personal del copríncep francès, Sylvie Hubac, ha visitat aquest dijous el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. Durant la reunió que han mantingut al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell, la representant de François Hollande ha tramès el missatge del copríncep francès a Joan-Enric Vives, i ha manifestat la 'relació de total confiança dels dos coprínceps d'Andorra'. Hubac ha indicat que ha pogut compartir una agradable conversa amb Joan-Enric Vives. Aquesta ha estat la segona visita del dia, després que a les nou del matí Hubac hagi visitat els síndics generals d'Andorra, i hagi tramès el missatge de jurament del càrrec de François Hollande com a copríncep, a Casa de la Vall. Aquest dijous a la tarda, Hubac s'entrevistarà amb el cap de Govern, Toni Martí, tot i que al matí ja han tingut ocasió de saludar-se.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT