PUBLICITAT

Més demandes d'ajut a l'habitatge

  • La convocatòria del 2012 rep 1.154 expedients, un 18% més que fa un any
LUIS GARRIDO / CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

El ministre portaveu, Jordi Cinca, va informar ahir dels detalls de la convocatòria d'ajuts a l'habitatge de lloguer, la qual es va tancar divendres passat. En total, el Govern ha rebut 1.154 expedients per a sol·licitar subvencions, una xifra que representa un increment del 18% respecte al mateix procés de l'any passat.

Cinca va reconèixer que l'augment de la demanda és una mostra de les «dificultats» econòmiques que cada vegada més tenen famílies del país. És per aquest motiu que va destacar la importància d'aquesta tipologia de subvencions, i va assegurar que encara que segueixin augmentant les necessitats «el Govern no escatimarà ni un cèntim en aquestes partides».

La dotació pressupostària disponible és d'1,3 milions d'euros, tot i que s'ha reservat un import de 21.000 euros per a les sol·licituds de famílies realment necessitades que puguin aparèixer fora de termini.

els resultats, a l'agost / Cinca va assegurar que la partida s'ajusta a la demanda, tot i que encara s'ha de determinar quins seran els expedients que s'aprovaran i quins no. Els resultats es faran públics a finals d'agost.

Dels 1.154 expedients presentats, el 64% els ha rebut el Servei de Tràmits del Govern i la resta, el 36%, els serveis de tràmits dels comuns. El ministre portaveu va voler destacar que en aquesta convocatòria s'ha fet coincidir el període de presentació de les sol·licituds amb la presentació dels rebuts de lloguer per aquelles persones que ja estan beneficiant de l'ajut, amb l'objectiu de diluir la important concentració que es produïa la darrera setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT