PUBLICITAT

Dos diputats portuguesos per atendre dubtes dels residents

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Mário Simões i Luís Pedro Pimentel, diputats del Parlament portuguès, debatran el pròxim dissabte sobre el futur dels residents lusitans a Andorra, i atendran els seus neguits en una taula rodona que tindrà lloc a les onze del matí als cinemes illa Carlemany. Aquest esdeveniment s'emmarca dins dels actes previstos amb motiu de les Jornades de Portugal, que se celebraran entre els dies 8 i 10 de juny.

Segons va manifestar el responsable de la comissió organitzadora dels actes del 10 de juny, David Lionel Borges, els temes més importants i que poden suscitar més interès són, d'una banda, el futur del nou consolat; de l' altra l'IMI, i també els canvis en les classes de portuguès a l'estranger, que fins ara estaven gestionades pel Ministeri d'Educació i que ara passaran a ser de pagament (120 euros) i gestionades per l'Institut Camões.

Les jornades també comptaran amb actes folklòrics, culturals, gastronòmics, esportius i institucionals. Tot començarà demà amb la inauguració de les exposicions fotogràfiques Ponte de Lima, la vila més antiga de Portugal. També s'inaugurarà l'exposició de dibuixos infantils sobre les cases típiques de Portugal, realitzats pels alumnes de portuguès d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT