PUBLICITAT

Cinca es reunirà amb el seu homòleg espanyol per parlar del CDI i l'amnistia fiscal


  • El cap de Govern, Toni Martí, ha anunciat que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, es reunirà properament amb el seu homòleg espanyol per tractar el tema del conveni de no doble imposició i parlar d'altres qüestions com l'amnistia fiscal 
El cap de Govern, Toni Martí, ha anunciat que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, es reunirà properament amb el seu homòleg espanyol per tractar el tema del conveni de no doble imposició i parlar d'altres qüestions com l'amnistia fiscal. Martí ha anunciat aquesta reunió amb motiu de la trobada que ha mantingut aquest dimecres a la tarda amb la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, on s'ha agraït la bona col·laboració entre els cossos de seguretat en la lluita contra el contraban.
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, ha fet, aquest dimecres, la seva primera visita fora de Barcelona des que va ser nomenada, i ha servit per presentar-se al cap de Govern d'Andorra, Toni Martí. A la trobada hi ha assistit acompanyada per la subdelegada del govern a Lleida, Inma Manso, i per l'ambaixador espanyol a Andorra, Alberto Moreno. 

La qüestió principal que s'ha tractat en la trobada ha estat la col·laboració entre els cossos de seguretat espanyols i andorrans, i concretament, la delegada ha agraït a Toni Martí l'esforç que fa Andorra en la lluita contra el contraban. 

A més, la delegada ha aprofitat l'ocasió per anunciar una propera trobada entre el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, i el seu homòleg espanyol. El cap de Govern, Toni Martí, ha indicat que el tema central de la reunió serà el conveni per evitar la doble imposició, però que també pot ser que es tractin qüestions com l'amnistia fiscal aplicada per Espanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT