PUBLICITAT

El Govern adjudica la construcció de l'heliport al Roc del Patapou a Andorra la Vella

  • En la reunió del Consell de Ministres d'aquest dimecres s'ha aprovat adjudicar la construcció de l'heliport nacional al projecte presentat per la Unió Temporal d'Empreses Heliand – CatHelicòpters que proposa l'emplaçament de la infraestructura al Roc del Patapou d'Andorra la Vella.

06062012_helicopter

L'heliport nacional s'ubicarà al Roc del Patapou a Andorra la Vella. Foto: ANA
En la reunió del Consell de Ministres d'aquest dimecres s'ha aprovat adjudicar la construcció de l'heliport nacional al projecte presentat per la Unió Temporal d'Empreses Heliand – CatHelicòpters que proposa l'emplaçament de la infraestructura al Roc del Patapou d'Andorra la Vella. Segons ha pogut saber l'ANA, els detalls de l'adjudicació es donaran a conèixer aquesat tarda en el decurs de la roda de premsa setmanal posterior a la reunió del Consell de Ministres.
Segons va explicar el director de les dues emrpeses, Jorge Barrigón, el dia de l'obertura de plecs dels projectes presentats, es farà una connexió directa tant al port de Barcelona com a l'aeroport del Prat, amb quatre vols diaris. L'avantatge, segons va dir Barrigón aleshores, és que l'heliport del port de Barcelona està gestionat per CatHelicòpters. També ha indicat que la inversió inclou la compra d'un helicòpter Augusta 139 per tal que asseguri fins al 95% dels dies de sortida.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT