PUBLICITAT

El PS pregunta per l'heliport i la carta de Monitor Group

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El conseller, David Ríos. Foto: TONY LARA

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura tres preguntes per ser respostes oralment pel Govern. La construcció de l'heliport nacional, la carta enviada per Monitor Group a la Unió Hotelera i la incorporació d'un nou coordinador d'esports, són els tres temes objecte de debat dels socialdemòcrates. Així apareix publicat aquest dimarts al Butlletí Oficial del Consell General.

El conseller general David Rios qüestiona al Govern en quin estat es troba l'adjudicació del concurs de les línies de vol regular internacionals i la construcció i gestió indirecta del servei públic de l'Heliport Nacional d'Andorra, transcorreguts quatre mesos des de la publicació de la licitació al BOPA.

Pel que fa a la carta enviada per Monitor Group a la Unió Hotelera, els socialdemòcrates volen saber què pensa el Govern sobre el fet que aquesta empresa enviï una carta als hotelers convidant-los a establir un contacte directe amb ells per engegar intercanvis relacionats amb les inversions estrangeres.

Finalment, el grup parlamentari socialdemòcrata també vol saber què ha portat al Govern a crear el nou càrrec de coordinador d'esports i quins objectius té aquest càrrec.

la liquidació del Consell de l'Audiovisual / D'altra banda, el mateix Butlletí Oficial del Consell General també publicava ahir l'admissió a tràmit de la proposició de llei de modificació de la Llei de la radiodifusió i televisió pública i de creació de la societat pública de Radio i Televisió presentada pel grup parlamentari demòcrata.

Els canvis introduïts per la proposició van encaminats a suprimir el capítol IV en el que es feia esment de les atribucions del Consell de l'Audiovisual, un ens del qual el Govern va decidir prescindir-ne a causa de la situació econòmica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT