PUBLICITAT

Llovera intentarà aprofitar el bon ritme a l'Àger, de cara a l'Espanyol

  • Després de vèncer a Lorca, «l'objectiu és revisar l'Abarth per poder lluitar dissabte»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Albert Llovera segueix amb bones sensacions aquesta temporada en la que té com a principal objectiu el Campionat d'Espanya de ral·lis. L'andorrà seguirà preparant la cita de la Baja Aragón el cap de setmana vinent a Àger (Lleida), en la prova del Campionat de Catalunya.

«Ara mateix l'objectiu és revisar l'Abarth per poder lluitar dissabte que ve en la prova del català. Al costat d'Àlex Haro, mantenir el ritme de competició tornarà a ser l'objectiu», assegura que el pilot andorrà, tot i que puntualitza: «Mai se sap, si hi ha opció de lluitar pel podi no la desaprofitarem».

El Ral·li de terra d'Àger, organitzat per WRC Management, es disputarà dissabte que ve dia 9 a partir de les 15.00 de la tarda. El traçat de la quarta prova de la Copa de Catalunya de l'especialitat tindrà dues especials cronometrades, de 6,85km i 11,30km, respectivament, Les dues especials s'hauran de superar tres vegades cadascuna.

En el seu afany per preparar fins a l'últim detall la seva participació en la següent prova del Campionat d'Espanya de Ral·lis de terra, Llovera no va dubtar a acceptar la invitació de l'Automòbil Club de Lorca per disputar el primer Ral·li Tierras Altas de Lorca. Va respondre a la confiança que van dipositar en ell amb una espectacular actuació que el va portar fins a l'esglaò mes alt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT