PUBLICITAT

Real Sociedad i Barça obren la International Women's Cup

  • La competició es disputarà a partir del 16 de juny al Camp del Consell
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cartell del torneig

Ahir va ser el dia escollit per l'organització de la Pyrénées International Women's Cup de futbol per celebrar el sorteig dels grups i emparellaments de la competició, que es disputarà al Camp del Consell els dies 16 i 17 de juny. El duel entre la Real Sociedad i el FC Barcelona obrirà el campionat, en una cita que comptarà amb sis equips, dels quals cap andorrà perquè la Federació Andorrana de Futbol, segons va indicar ahir Xavier Rieiro, director general del torneig, «va declinar la invitació»: «De fet, és el nostre desig que en el futur, hi sigui representada».

El nivell futbolístic que es veurà a Andorra serà alt, perquè hi seran els clubs que més mimen la seva secció de futbol femení, com el Barça, Espanyol, Llevant i Real Sociedad de la lliga espanyola, i els francesos Toulouse i Montpellier. Segons el sorteig d'ahir, el grup A estarà format per Real Sociedad, Montpellier i Barça, mentre que el B el completen el Llevant, Toulouse i Espanyol. A partir de les 09.30, s'hi jugarà el primer duel, amb un sistema de dues parts de 35 minuts cadascuna i deu minuts de descans, en una primera jornada de dissabte que decidirà qui queda fora i qui lluita per ser tercer i pel títol. Però això serà diumenge, quan a partir de les 10.00 es disputi el matx pel tercer i quart lloc, mentre que a les 11.30, amb retransmissió en directe per RTVA, que oferirà un desplegament especial, hi haurà la batalla final pel títol.

VESSANT SOLIDÀRIA / Abans del sorteig, quan també es va presentar oficialment el torneig, es va destacar la intenció solidària de la competició. La Pyrénées International Women's Cup destina tots els seus recursos al projecte de la Mumbay School, amb la intenció d'aconseguir la manutenció, escolarització i la preparació per a tenir un bon futur a 204 joves índies de l'Hogar Ankur, dirigit per les Hermanas de la Caridad de Santa Ana. La idea és oferir un altre camí a la vida a moltes joves d'Índia, «encara que siguin molt poques», com va dir Rieiro ahir, «però que per nosaltres és molt important». El futbol i la solidaritat van de la mà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT